HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Embrace
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Embrace

The Embrace

Den Haag 140 mio 88.700 m2 Q2 2024 - Q2 2027
Welkom bij 'The Embrace', een ambitieus project in het hart van het Central Innovation District (CID), strategisch gelegen naast het kruispunt van de Calandstraat en Waldorpstraat.
Dit project is een belangrijke mijlpaal in de transformatie van het gebied rond de Waldorpstraat in een stadsboulevard, een levendige plek die ruimte biedt voor wonen, werken en ontspannen.

'The Embrace' omvat de bouw van drie indrukwekkende en duurzame woontorens. De eerste toren zal een hoogte van ongeveer 135 meter bereiken, terwijl de andere twee torens elk 70 meter hoog worden. Samen bieden deze torens ongeveer 800 woningen, waarbij de verdeling tussen huur en koop nog nader bepaald wordt.

Naast woonruimte, voorziet 'The Embrace' ook in commerciële ruimtes, ateliers en horecagelegenheden. De bestaande bedrijven en horeca in het gebied blijven behouden, wat bijdraagt aan de levendigheid en diversiteit van de omgeving. Een bovengrondse parkeergarage zorgt voor voldoende parkeerfaciliteiten, wat de toegankelijkheid van het project verhoogt.

Dit project is niet alleen een toevoeging aan de stad op het gebied van woningbouw, maar speelt ook een cruciale rol in de stedelijke ontwikkeling van het CID. 'The Embrace' is ontworpen met de ambitie om een levendige gemeenschap te creëren waar mensen kunnen samenkomen om te leven, werken en genieten.

Met 'The Embrace' wordt het Central Innovation District een nog aantrekkelijkere bestemming in de stad, een plek waar modern stadsleven en duurzaamheid hand in hand gaan. Het project belooft een iconische toevoeging te worden aan het stadsbeeld en een levendige hub voor de toekomstige bewoners en bezoekers.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld