HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Embrace
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Embrace

The Embrace

Den Haag 140 mio 88.000 m2 Q2 2023 - Q2 2026
The Embrace is een uniek nieuwbouwproject in Den Haag, gericht op de ontwikkeling van duurzame en luxueuze woningen. Het project wordt uitgevoerd door ontwikkelaar Included City Development, in samenwerking met diverse andere partners.
Het project omvat de bouw van 68 luxe appartementen en penthouses, verdeeld over 18 verdiepingen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en innovatie. Zo worden de woningen voorzien van duurzame materialen en energiebesparende technologieën, zoals zonnepanelen en een efficiënt verwarmingssysteem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van slimme domotica-systemen, waarmee bewoners hun woningen op afstand kunnen bedienen.
Het project is gericht op het creëren van een luxueuze en duurzame woonomgeving, waarbij kwaliteit en comfort centraal staan. Door de centrale ligging in het hart van Den Haag, biedt The Embrace ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad.

The Embrace is een belangrijke ontwikkeling voor Den Haag en draagt bij aan de ambitie om een van de meest duurzame en leefbare steden van Nederland te worden. Het project is momenteel in aanbouw en de oplevering wordt verwacht in 2026. Met dit project zet Den Haag een belangrijke stap op het gebied van duurzaam wonen en luxueuze woonbeleving.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld