HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Blox: woontoren
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Blox: woontoren

The Blox: woontoren

Den Haag 30 mio 22.000 Q3 2024 - Q1 2027
Het opwindende project 'Binck Blocks' brengt stedelijk wonen naar een nieuw niveau in de Binckhorst, een opkomende wijk in Den Haag. Hier verrijst een indrukwekkende woontoren van maar liefst 122 meter hoog, die een levendige gemeenschap van bewoners zal huisvesten.
Met 80 koopappartementen en 212 huurappartementen, waarvan 40% in het middeldure huursegment, biedt 'Binck Blocks' een gevarieerd en inclusief aanbod. Deze mix van eigendom en huur versterkt de sociale dynamiek van het project en creëert een levendige woonomgeving.
Een uniek kenmerk van het project is de verticale opbouw van woonbuurten, die op verschillende hoogten van de toren zijn geplaatst. Dit concept zorgt voor visuele variatie en een gevoel van buurtgemeenschap op elke niveau.
Naast de wooneenheden omvat het project ook een prachtige daktuin, een commerciële ruimte en zelfs een City Spar supermarkt. Deze toevoegingen versterken het idee van 'Binck Blocks' als een zelfvoorzienende en moderne woongemeenschap.
Gelegen aan de Binckhorstlaan in de Trekvlietzone kavel 1A, draagt 'Binck Blocks' bij aan de transformatie van de Binckhorst tot een bruisende wijk met eigentijdse voorzieningen en een dynamische mix van bewoners. Dit project belichaamt de voortdurende stedelijke ontwikkeling en vernieuwing van Den Haag.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld