HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
TerraNova - De Entree
Home Oplossingen Projectenoverzicht TerraNova - De Entree

TerraNova - De Entree

Zoetermeer 65 mio 38.000 m2 Q3 2024 - Q1 2027
Terra Nova De Entree is een ambitieus project dat zich richt op het creëren van een levendige en duurzame wijk in Zoetermeer. Het project, dat wordt geleid door VolkerWessels Vastgoed en Bouwfonds Property Development, omvat de ontwikkeling van een groot gebied van meer dan 15 hectare, met ruimte voor woningen, kantoren en winkels.

Een belangrijk kenmerk van Terra Nova De Entree is de aandacht voor duurzaamheid. Het project is ontworpen met het oog op energiezuinigheid en vermindering van de CO2-uitstoot. Dit wordt onder meer bereikt door de toepassing van slimme technologieën, zoals zonnepanelen en warmtepompen, en de integratie van groene ruimtes in het ontwerp van de wijk.

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de openbare ruimte en de sociale cohesie in de wijk. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen gepland, zoals een park, een buurthuis en een bibliotheek. Hierdoor wordt de wijk niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten en samen te leven.

Het project Terra Nova De Entree is een belangrijke ontwikkeling voor Zoetermeer en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de stad. Door de focus op duurzaamheid en gemeenschapszin is het een voorbeeld van hoe nieuwe woonwijken kunnen worden ontwikkeld met oog voor de toekomst en de behoeften van de bewoners.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik