HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Steigerblok
Home Oplossingen Projectenoverzicht Steigerblok

Steigerblok

Diemen 90 mio 161025 m2 Q3 2024 - Q1 2027
Het project 'Steigerblok' transformeert de voormalige Inholland-locatie in Diemen tot een bruisend nieuw stedelijk knooppunt met ongeveer 442 koop- en huurappartementen, evenredig verdeeld tussen betaalbare en vrije sector opties. Dit diverse woonaanbod omvat 30% sociale huurwoningen en 20% middeldure huur, waarbij Woningcorporatie Rochdale waarschijnlijk de sociale huurwoningen zal afnemen. De rest van de wooneenheden is beschikbaar voor zowel huur als koop in de vrije sector, wat zorgt voor een brede aantrekking voor verschillende doelgroepen.
Naast de woonfunctie, omvat het Steigerblok ook circa 2.000m2 aan commerciële en maatschappelijke voorzieningen op de begane grond die uitkomen op een nieuwe stadsstraat, wat bijdraagt aan een levendige en interactieve gemeenschap. De gebouwen worden geïntegreerd in een groen parkachtig landschap ontworpen door Felixx landschapsarchitecten, wat een aantrekkelijke openbare ruimte creëert voor ontspanning en ontmoeting.

Deze grootschalige herontwikkeling is een initiatief van AM, die streeft naar het creëren van aantrekkelijke, duurzame en leefbare wijken die inspelen op de behoeften van zowel huidige als toekomstige generaties, en de kwaliteit van het stedelijke landschap aanzienlijk verbetert.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld