HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Stationsmeester
Home Oplossingen Projectenoverzicht Stationsmeester

Stationsmeester

Heerhugowaard 32 mio 13.000 m2 Q3 2024 - Q2 2026
In het hart van Heerhugowaard ondergaat het stationsgebied een indrukwekkende transformatie met de ontwikkeling van het project Stationsmeester. Dit vooruitstrevende initiatief bestaat uit de constructie van twee opvallende woontorens, die samen ruimte bieden aan maximaal 170 appartementen. Deze variëren van 2- tot 3-kamerappartementen in het sociale en middensegment en worden gecomplementeerd met commerciële ruimtes en een uitgebreide parkeervoorziening op een strategische locatie aan de kruising van twee hoofdstraten.
De architectuur van de torens belooft een visueel spektakel te worden met een binnentuin die dient als groen dak boven een half verdiepte stallingsgarage. Deze groene oase verbindt de torens met elkaar en vormt het kloppende hart van het project. De noordelijke toren biedt huurappartementen, terwijl de zuidelijke toren zich onderscheidt met 82 koopappartementen verdeeld over elf verdiepingen.

Dit project draagt bij aan de revitalisering van het gehele stationsgebied, dat zich ontwikkelt tot een levendige wijk met een stedelijke uitstraling. Stationsmeester biedt een aantrekkelijke nieuwe woonomgeving, ideaal voor een modern stedelijk leven dicht bij alle voorzieningen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek
Cas van Kuilenburg