HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Smakkelaarspark
Home Oplossingen Projectenoverzicht Smakkelaarspark

Smakkelaarspark

Utrecht 60 mio 15000 m2 Q4 2024 - Q4 2026
Het project 'Smakkelaarspark', gelegen op het Smakkelaarsveld tegenover Tivoli Vredenburg, markeert een aanzienlijke stedelijke vernieuwing door de combinatie van wonen, werken en recreëren. Dit ambitieuze project omvat de constructie van drie gebouwen die samen circa 169 appartementen zullen herbergen, verdeeld over koop- en huursectoren, met het Parkgebouw dat 54 koopappartementen aanbiedt en het Havengebouw ongeveer 115 huurappartementen in de vrije sector en het middensegment.
Daarnaast wordt het Kadegebouw ontwikkeld met 3800 m² aan kantoorruimtes en een horecagelegenheid op het dak, wat een unieke werk- en ontspanningslocatie biedt. Een ondergrondse parkkelder met leisure-functies en een sfeervol horecapaviljoen in het nieuw aangelegde park verrijken het stadslandschap verder.

De bouw van deze faciliteiten wordt ondersteund door een innovatieve infrastructuur, zoals de reeds voltooide tramoverkluizing die niet alleen dient als fundering voor de nieuwe gebouwen maar ook als bescherming tegen vallende bouwelementen. 'Smakkelaarspark' belooft een levendige en duurzame toevoeging te worden aan het stadscentrum van Utrecht, waar bewoners, bezoekers en ondernemers kunnen genieten van een moderne, groene en dynamische omgeving.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik