HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Slingeland Ziekenhuis
Home Oplossingen Projectenoverzicht Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis

Doetinchem 175 mio 33.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026

Ontdek het Slingeland Ziekenhuis, een toekomstgerichte zorgfaciliteit die het landschap van de gezondheidszorg zal transformeren. Dit project, rijkelijk uitgerust met een vierlaagse parkeergarage, zet nieuwe maatstaven met zes verpleegafdelingen, zeven ultramoderne operatiekamers, en 56 geavanceerde spreek- en onderzoekskamers. Ontworpen voor comfort en privacy, biedt het ziekenhuis 241 bedden, voornamelijk in eenpersoonskamers, om elke patiënt een persoonlijke zorgervaring te bieden.

Het Slingeland Ziekenhuis gaat verder dan traditionele zorg; het omvat een dialyseafdeling, een speciaal ingerichte moeder-kindafdeling, een spoedpost voor urgente zorgbehoeften en een toegankelijke huisartsenpost. Twee aangrenzende revalidatiecentra voor Sensire en Klimmendaal versterken het aanbod, waarbij de nadruk ligt op herstel en welzijn.

Met een slanke, efficiënte aanpak behoudt dit project zijn focus op het leveren van topkwaliteit zorg. Het Slingeland Ziekenhuis belichaamt de toekomst van gezondheidszorg: een omgeving waar geavanceerde faciliteiten en mensgerichte zorg samenkomen om een uitzonderlijke patiëntervaring te garanderen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik