HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Shine Medical Fabriek
Home Oplossingen Projectenoverzicht Shine Medical Fabriek

Shine Medical Fabriek

Veendam 200 mio Q1 2024 - Q1 2026
Naast het industrieterrein Dallen II aan de Dalweg wordt momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van een isotopenfabriek, aangevuld met een kantoor en magazijn, in opdracht van 'SHINE Medical'. In mei vorig jaar heeft SHINE Medical Technologies de beslissing genomen om haar Europese vestiging in Veendam te vestigen. De gemeente Veendam heeft een stuk grond van zestien hectare aan het bedrijf verkocht voor dit project, gelegen tussen de N33 en Wildervank, grenzend aan industrieterrein Dallen 2.
De komende jaren zal SHINE zich voornamelijk richten op het overwinnen van technische, financiële en planologische uitdagingen om het project vlot te laten verlopen. De daadwerkelijke bouwwerkzaamheden van het bedrijfspand worden naar verwachting in 2024 gestart. Deze faciliteiten zullen de nodige infrastructuur bieden voor de productie van isotopen en aanverwante activiteiten.

Het initiatief belichaamt de voortdurende inspanningen van SHINE Medical Technologies om haar Europese aanwezigheid te versterken en bij te dragen aan innovatieve technologieën op het gebied van medische isotopen. Het project heeft de steun van zowel de gemeente als de provincie, en het geplande gebouw zal naar verwachting een belangrijk onderdeel worden van de medische en technologische sector in de regio.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Engineers Installatietechniek
Nino Klieverik