HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Schiphol lounge 1
Home Oplossingen Projectenoverzicht Schiphol lounge 1

Schiphol lounge 1

Schiphol 50 mio 21.000 m2 Q2 2022 - Q4 2024
De herinrichting van Schiphol Terminal 1 omvat een breed scala aan activiteiten. Dit omvat de sloop en asbestsanering op de niveaus 0, 1 en 2. Op niveau 1 worden incheckbalies gebouwd en kantoren met ondersteunende ruimtes ingericht.

Het gebied voor securitylanes wordt uitgebreid en vernieuwd, terwijl nieuwe stijg- en daalpunten worden gerealiseerd. Een cruciaal aspect omvat ook de renovatie van technische installaties en aanpassingen aan technische ruimtes en verticale schachten.

Vertrekhal 1 aan de landzijde is reeds opgeleverd, en momenteel bevindt de uitbreiding van Lounge 1 aan de luchtzijde zich in de uitvoeringsfase. Deze veelomvattende aanpak is bedoeld om zowel de capaciteit als de efficiëntie van de terminal te vergroten, waardoor passagiers een verbeterde en soepele reiservaring krijgen op Schiphol.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik