HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Rive Oasis (Het Nieuwe Rivium)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Rive Oasis (Het Nieuwe Rivium)

Rive Oasis (Het Nieuwe Rivium)

Capelle aan de IJssel 100.000.000 75.000 m2 Q1 2024 - Q2 2026
Op de hoek van Rivium Boulevard en Rivium 2de straat zal het project "Rive Oasis" worden gerealiseerd als onderdeel van de nieuwbouwwijk Het Nieuwe Rivium. Dit project omvat de bouw van woontorens met in totaal 754 appartementen, waarvan het exacte aantal koop- en huurappartementen nog niet bekend is.
Het doel van "Rive Oasis" is om een aantrekkelijke woonomgeving te creëren op deze locatie. De exacte startdatum van de bouw is nog niet bekend, maar men verwacht dat de werkzaamheden in januari 2024 zullen beginnen.

Met de realisatie van deze woontorens wordt een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van Het Nieuwe Rivium. De wijk zal een mix van wonen, werken en recreëren bieden, met aandacht voor duurzaamheid en leefbaarheid.

De appartementen in "Rive Oasis" zullen naar verwachting moderne en comfortabele woonruimtes zijn, afgestemd op de behoeften van de bewoners. De locatie op de hoek van Rivium Boulevard en Rivium 2de straat biedt ook gemakkelijke toegang tot voorzieningen en het openbaar vervoer.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Engineers Installatietechniek
Nino Klieverik