VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Renovatieproject Rosewood Hotel
Home Oplossingen Projectenoverzicht Renovatieproject Rosewood Hotel

Renovatieproject Rosewood Hotel

Het voormalig Paleis van Justitie, gelegen aan de Prinsengracht 432-436 in Amsterdam, wordt momenteel omgetoverd tot een zeer luxe 5-sterren Rosewood Hotel. In dit bijzondere Rijksmonumentale pand van 22.000 m2 groot zal ruimte geboden worden aan zeker 133 hotelkamers, twee restaurants, vergaderzalen, een bar, terras, binnentuin en luxe spa met gym en zwembad.

Het project is opgestart in 2020 en Velox is in de werkvoorbereiding bouwkunde bij dit project betrokken.

Status en verwachting van Rosewood Amsterdam

Het renovatieproject is, na zorgvuldige voorbereiding, in september 2020 opgestart. Inmiddels is het funderingsherstel aan de zuidkant, bij de Leidsestraat en aan de Lange Leidsedwarsstraat, volledig afgerond. Asbest is verwijderd, twee keldervloeren zijn gestort en de kabels en leidingen zijn verlegd of vervangen waar nodig. Begin 2022 zijn de gevels gerenoveerd aan de Prinsengracht en werden de kozijnen voorzien van modern, zeer duurzaam glas. Ook is de voorbereiding in gang gezet om “Sustainable Energy” door te voeren, bijvoorbeeld door middel van een warmtepompinstallatie. Tot slot zullen ook de daken vernieuwd worden.

Zodra alle elementen van de buitenrenovatie voltooid zijn, zal de laatste anderhalf jaar besteed worden aan de binnenrenovatie: het realiseren van de hotelkamers, vergaderruimtes, restaurants, etcetera. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn bouwprofessionals die van aanpakken weten onmisbaar.


Wil je ook helpen om vergelijkbare projecten te realiseren?

Velox is bij dit project betrokken en zet bouwprofessionals in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project Rosewood hotel of een vergelijkbaar project? Bekijk dan hier onze vacatures, stuur een open inschrijving in of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

Renovatieproject Rosewood Hotel

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.