HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Renovatie Sophia Kinderziekenhuis
Home Oplossingen Projectenoverzicht Renovatie Sophia Kinderziekenhuis

Renovatie Sophia Kinderziekenhuis

Rotterdam 50 mio 14.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026
Het Sophia Kinderziekenhuis, een vitaal onderdeel van het Erasmus MC gelegen aan de Wytemaweg, staat aan de vooravond van een belangrijke transformatie. Dit project omvat een uitgebreide renovatie en nieuwbouw van verschillende afdelingen, waarbij zowel functionele als technische aanpassingen centraal staan.
De opdracht bestaat uit de renovatie van de Medisch Centrum-afdelingen, evenals nieuwbouw, renovatie en functionele aanpassingen van de Intensive Care en Operatiekamer-afdelingen in het Sk-gebouw. Dit is een project dat niet alleen het uiterlijk van het ziekenhuis zal veranderen, maar ook de manier waarop zorg wordt verleend, zal verbeteren.

Daarnaast zal het OK-complex in het Sb-gebouw uitgebreid en op een hoger kwaliteitsniveau gebracht worden. Deze upgrades zijn essentieel om te voldoen aan de groeiende behoeften van moderne gezondheidszorg en om de beste mogelijke zorg te blijven bieden aan de jonge patiënten.

De bouwdelen Bd-1 (OK/IK-complex) en gebouw Ad (MC-Kinderen) zullen functioneel en technisch aangepast worden. Deze aanpassingen zijn cruciaal voor het verbeteren van de faciliteiten en diensten van het ziekenhuis.

Een bijzondere uitdaging bij dit project is dat de renovaties en uitbreidingen zullen plaatsvinden terwijl de zorgverlening in het complex normaal doorgaat. Dit vereist een zorgvuldige planning en coördinatie om ervoor te zorgen dat de impact op de patiëntenzorg minimaal is.

Dit project is een bewijs van de toewijding aan continue verbetering van de gezondheidszorg voor kinderen. Het vernieuwde Sophia Kinderziekenhuis zal niet alleen een verbeterde omgeving bieden voor patiënten en medewerkers, maar zal ook een toonaangevende rol blijven spelen in de kindergezondheidszorg.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek
Tim Hansen