HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Museum Boijmans van Beuningen
Home Oplossingen Projectenoverzicht Museum Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen

Rotterdam 334 mio 25.000 Q4 2024 - Q1 2027
Museum Boijmans Van Beuningen, gelegen aan het Museumpark in Rotterdam, ondergaat een belangrijke renovatie die zowel de esthetiek als de functionaliteit van het museum zal verbeteren. Het project omvat de sanering van asbest, het vervangen van kozijnen, en verbeteringen aan het binnenklimaat en de buitenruimte, allemaal gericht op het versterken van de bezoekerservaring en het behoud van de kunstcollectie.
Deze renovatie loopt parallel aan de realisatie van het naastgelegen Collectiegebouw, een project dat eveneens gericht is op innovatie en duurzaamheid binnen de museumwereld. Met goedkeuring van de gemeenteraad voor de aangepaste plannen, gaat het museum een spannende nieuwe fase in.

Een marktconsultatie is geopend om geschikte aannemers te selecteren voor de toekomstige aanbesteding van dit omvangrijke project. Geïnteresseerde partijen hebben de mogelijkheid om hun interesse en capaciteiten kenbaar te maken. Dit biedt een unieke kans voor aannemers om bij te dragen aan de transformatie van een van Nederlands meest prominente kunstinstellingen en deel uit te maken van een baanbrekend project in de hart van Rotterdam.

  Vraag informatie op over het project

  Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

  Contact

  Vragen of interesse?

  Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
  Heb je nog vragen?
  Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
  Kisito Zonneveld