HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Rembrandt Park One: duurzaam & open
Home Oplossingen Projectenoverzicht Rembrandt Park One: duurzaam & open

Rembrandt Park One: duurzaam & open

De oude kantoorflat Ringpark uit de jaren ‘60 aan de Nachtwachtlaan te Amsterdam Nieuw-West wordt in twee jaar tijd omgetoverd tot Rembrandt Park One: een bruisend terrein voor kantoren, inclusief restaurant, koffiebar en sportschool. Het gebouw krijgt er twee verdiepingen bij en zal hoogstwaarschijnlijk het BREAAM Excellent certificaat voor duurzaamheid toegewezen krijgen. Het ontwerp kenmerkt zich door veel glas, licht en een prachtig uitzicht. Kortom: allesbehalve een standaard kantoorkolos.

Onverwachte uitdagingen en gepaste oplossingen

De belangrijkste uitdaging voor het renovatieproject is om budgetneutrale oplossingen te vinden voor onverwachte situaties – die vrijwel altijd voor zullen komen. Werkvoorbereider bouwkunde Erwin, een vaste collega van Velox, bijt zich maar al te graag vast in dit soort onverwachte verrassingen.

Erwin werkt als enige ingehuurde kracht met heel veel plezier op het project. “De projectleider laat je vrij om je eigen ding te doen. Collega’s staan altijd klaar om te sparren. Ik voel me één van hen”, geeft hij aan. De modern ingerichte bouwkeet, met fraai uitzicht op het aangrenzende Rembrandtpark, is een van de pluspunten. “Goed licht, goede koffie, zit-sta-bureaus voor iedereen. Die hebben ze in veel kantoorgebouwen niet eens. Als ik dat vergelijk met de bouwketen waar ik vroeger met mijn vader kwam, die stonden blauw van de rook en vol aftands meubilair.”

Wil je ook helpen om project Rembrandt Park One te realiseren?

Velox is vanaf oktober 2022 bij dit project betrokken en zet professionals en engineers in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project Rembrandt Park One of een vergelijkbaar project? Bekijk dan hier onze vacatures, stuur een open inschrijving in of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

Rembrandt Park One: duurzaam & open

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren Marketing & Communicatie
Romée van Klaveren