HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Project Lead
Home Oplossingen Projectenoverzicht Project Lead

Project Lead

Leiden 85 mio 75.000 m2 Q1 2024 - Q1 2029
Ontdek 'Project Lead', een ambitieus plan dat het stadsbeeld aan de Willem de Zwijgerlaan, nabij nummer 179, en het Edisonplantsoen gaat transformeren.

Met de bouw van drie indrukwekkende woontorens van respectievelijk 65m, 85m en 115m hoog, wordt dit gebied het nieuwe thuis van ongeveer 580 woningen. De verdeling tussen koop- en huurwoningen is nog nader te bepalen, waarbij 25% van de woningen is gereserveerd voor sociale huur en 20% specifiek voor starters.

Dit project gaat verder dan alleen wonen. Het omvat ook een tweelaagse ondergrondse parkeergarage van 12.200 m2 met 380 parkeerplaatsen, naast 630 m2 aan commerciële ruimte. Deze faciliteiten zorgen voor een toegenomen gebruiksgemak en levendigheid in de omgeving.

'Project Lead' markeert een nieuwe fase in stedelijke ontwikkeling en leefbaarheid. Met de sloop van de bestaande gebouwen van KPN en Monuta, wordt ruimte gemaakt voor dit vernieuwende project. De gefaseerde bouw, die naar verwachting 4 tot 6 jaar zal duren, belooft een zorgvuldige integratie van de nieuwe structuren in de bestaande stedelijke context.

Dit project staat voor innovatie, duurzaamheid en stedelijke vernieuwing. 'Project Lead' zal niet alleen een breed scala aan woonopties bieden, maar ook een impuls geven aan de lokale economie door de toevoeging van commerciële ruimtes. Het belooft een levendige en aantrekkelijke toevoeging te worden aan de stad, een plaats waar wonen, werken en recreëren harmonieus samenkomen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.