HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Project BoogieWoogie
Home Oplossingen Projectenoverzicht Project BoogieWoogie

Project BoogieWoogie

Den Haag 165 mio 90.000 m2 Q3 2024 - Q2 2027
Het 'BoogieWoogie' project, voorheen bekend als 'B Proud', markeert een opwindende ontwikkeling in het stedelijke landschap. Gelegen tussen de Binck Avenue, Binckhorstlaan (117 - 119), Mercuriusweg en Poolsterstraat, transformeert dit project het gebied met de bouw van twee indrukwekkende woontorens van respectievelijk 114m en 75m hoog.
De torens zullen ongeveer 579 appartementen omvatten, waarvan circa 200 bestemd zijn voor sociale koop- en huurwoningen. Deze mix van koop- en huurappartementen biedt een breed scala aan woonopties, wat bijdraagt aan een diverse en dynamische gemeenschap.

Naast woonruimte, voorziet 'BoogieWoogie' ook in commerciële en maatschappelijke behoeften. Het project omvat winkels, kantoorruimte, horeca en faciliteiten voor maatschappelijke dienstverlening. Deze veelzijdigheid zorgt voor een levendige en interactieve omgeving waar bewoners en bezoekers kunnen winkelen, werken en ontspannen.

Een ondergrondse parkeergarage, verdeeld over drie lagen, biedt ruime parkeergelegenheid voor auto's en fietsen. Deze toevoeging benadrukt het streven naar een toegankelijke en functionele woonruimte.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw