HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Patchwork (kavel 5A1)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Patchwork (kavel 5A1)

Patchwork (kavel 5A1)

Amsterdam 25 mio 19.000 m2 Q3 2023 - Q4 2025
Op het Zeeburgereiland, in het noordwestelijke deel van de Sluisbuurt, zal een nieuw appartementencomplex worden gebouwd genaamd 'Patchwork' (kavel 5A1). Het complex bestaat uit acht blokken met in totaal 119 appartementen, die beschikbaar zullen zijn voor vrije sector huur of koop (exacte verdeling nog nader te bepalen). Naast de appartementen zullen er ook werkplekken, een supermarkt, eetkraampjes, een sportschool, een bakkerij en diverse daktuinen en binnentuinen worden gerealiseerd.
Dit project, dat voortkomt uit een voormalige nationale aanbesteding, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De constructie van het gebouw zal bestaan uit een skelet van gelamineerd hout, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en duurzame bouwmethode. Daarnaast zullen zonnepanelen worden geïnstalleerd om groene energie op te wekken, en zullen groene daken worden aangelegd om de biodiversiteit te bevorderen.

'Patchwork' zal voldoen aan de BENG-normen (Bijna Energieneutrale Gebouwen), waardoor het een energiezuinig complex wordt met een minimale ecologische footprint. Het project is ontworpen met oog voor duurzaamheid en het creëren van een groene en leefbare omgeving voor de toekomstige bewoners.

Met een mix van woningen, voorzieningen en groene ruimtes, belooft 'Patchwork' een levendige en duurzame woonomgeving te worden. Het project draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de Sluisbuurt en biedt een moderne en comfortabele leefomgeving binnen de Ringweg A10, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg Sales Consultant Bouwkunde
Arie Wallenburg