HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Parkhaven 010
Home Oplossingen Projectenoverzicht Parkhaven 010

Parkhaven 010

Rotterdam 100 mio 115.000 m2 Q3 2024 - Q3 2027
Parkhaven010 staat op het punt om een opvallende transformatie te ondergaan aan de Parkhaven, geflankeerd door de iconische Euromast in Rotterdam. Dit ambitieuze project, geïnitieerd door de Ontwikkelcombinatie ParkHaven, omvat de bouw van 650 appartementen, variërend van sociaal tot topsegment, verdeeld over acht moderne gebouwen.
De diversiteit in woningaanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen een thuis is binnen dit project: 20% sociaal segment, 30% midden segment, 30% hoger segment en 20% topsegment. Deze woningen worden geïntegreerd met commerciële plinten die ruimte bieden aan winkels, horeca en kleine kantoren, wat bijdraagt aan een levendige stadsbuurt. Daarnaast worden er twee ondergrondse parkeergarages en ruimte voor 2.500 fietsen gerealiseerd om de mobiliteitsbehoeften van de bewoners en bezoekers te ondersteunen.

Het ontwerp accentueert duurzaamheid met groene gevels en daken, wat Parkhaven010 niet alleen een esthetische maar ook ecologische waarde geeft. Dit project belichaamt een groene toekomstvisie en is gericht op het versterken van de stedelijke leefomgeving in Rotterdam.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld