HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Park Langendijk
Home Oplossingen Projectenoverzicht Park Langendijk

Park Langendijk

Breda 65 mio 40.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026
In het project 'Park Langendijk' wordt een herontwikkeling en nieuwbouw gerealiseerd op de voormalige locatie van het Amphiaziekenhuis aan de Langendijk. Het project bestaat uit drie fases en omvat de verbouwing en nieuwbouw van in totaal 176 appartementen, 115 woningen, waaronder twee-onder-kapwoningen, rij- en hoekwoningen, en 145 zorgappartementen voor Thebe.
De exacte verdeling van het woningaanbod, zowel qua type als huur- of koopwoningen, zal nog worden bepaald. Dit biedt potentiële bewoners een diversiteit aan keuzemogelijkheden die passen bij hun individuele behoeften en wensen.

Een bijzonder aspect van het project is dat het historische Diaconessengebouw behouden blijft en wordt verbouwd tot appartementen. Hierdoor wordt het rijke verleden van de locatie geëerd en krijgt het een nieuwe bestemming als onderdeel van de moderne woonomgeving.

'Park Langendijk' wordt ontwikkeld met aandacht voor de omgeving en groenvoorzieningen, waardoor een aangename en groene leefomgeving ontstaat. De nieuwbouwwoningen en verbouwde appartementen dragen bij aan een gevarieerd en levendig woonconcept.

Met de realisatie van dit project wordt niet alleen ingespeeld op de behoefte aan diverse woontypen, maar ook aan zorgappartementen voor Thebe. Hiermee wordt een inclusieve woonomgeving gecreëerd waarin verschillende doelgroepen harmonieus kunnen samenleven.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld