HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Olympuskwartier
Home Oplossingen Projectenoverzicht Olympuskwartier

Olympuskwartier

Arnhem 35 mio 24.000 m2 Q1 2024 - Q2 2026
Welkom in het 'Olympuskwartier', een nieuw en levendig woonproject dat binnenkort zal verrijzen in het gebied tussen de Nijmeegseweg, Zeegsingel, Koppelstraat en Pleijweg.
Dit project belooft een diverse en dynamische gemeenschap te creëren met de bouw van 200 appartementen, verdeeld in drie segmenten: 70 koopappartementen, 70 huurappartementen in het middenhuur segment en 60 huurappartementen in het sociale huur segment.

Het 'Olympuskwartier' gaat verder dan alleen wonen. Het plan omvat ook 3.500 m2 aan ruimte bestemd voor leisure activiteiten en een sport-BSO (buitenschoolse opvang), wat zorgt voor een levendige en interactieve omgeving voor bewoners en bezoekers. Deze multifunctionele ruimtes bieden tal van mogelijkheden voor ontspanning, sport en spel, waardoor het gebied een aantrekkelijke bestemming wordt voor een breed publiek.

De ontwikkeling van het 'Olympuskwartier' is een belangrijke stap in de stedelijke vernieuwing en draagt bij aan de verlevendiging van de omgeving. Het biedt een mix van woonopties die inspelen op de uiteenlopende behoeften van moderne stadsbewoners en versterkt de sociale cohesie door een verscheidenheid aan gemeenschappelijke en recreatieve ruimtes.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen