HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Plan Kloos / Noorderlicht
Home Oplossingen Projectenoverzicht Plan Kloos / Noorderlicht

Plan Kloos / Noorderlicht

Alblasserdam 35 mio 30.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026
In het voormalige Mercon Kloos terrein aan de West Kinderdijk komt een inspirerende woonomgeving tot stand met het ambitieuze 'Kloos' project, voorheen bekend als Noorderlicht. Het terrein zal getransformeerd worden door een combinatie van herontwikkeling en nieuwbouw, waarbij oude hallen worden gesaneerd en gesloopt om plaats te maken voor eigentijdse woonruimtes.
Deze nieuwe wijk zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van woningen, waaronder 23 dijkwoningen, 11 penthouses, 47 kade appartementen, 101 loodsappartementen en 77 rivierappartementen. Deze woningen zullen allemaal beschikbaar zijn voor koop.

Daarnaast wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid met parkeergarages die in totaal 488 plaatsen bieden. Dit versterkt niet alleen het comfort van de bewoners, maar draagt ook bij aan een geordende en leefbare omgeving.

Het 'Kloos' project belichaamt de vernieuwing en revitalisering van een historische locatie, waardoor het een eigentijdse plek wordt waar mensen kunnen wonen, leven en genieten van een prachtige omgeving langs de West Kinderdijk.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld