HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Nieuwe Veemarkt
Home Oplossingen Projectenoverzicht Nieuwe Veemarkt

Nieuwe Veemarkt

Zwolle 230 mio 130.000 m2 Q3 2024 - Q2 2028
Het project 'Nieuwe Veemarkt', gelegen aan de voormalige locatie van de IJsselhallen aan de Rieteweg, markeert een ambitieuze herontwikkeling waarbij ongeveer 1500 nieuwe woningen worden gerealiseerd. De specifieke verdeling tussen huur- en koopwoningen en de soorten woningen wordt nog nader bepaald. Dit project integreert innovatieve concepten zoals een mobiliteitshub en een buurthub, die beide zijn ontworpen om de leefbaarheid en gemeenschapszin in het gebied te bevorderen.
De ontwikkeling maakt gebruik van duurzame, biobased materialen en omarmt prefab bouwmethoden, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijke en efficiënte realisatie van het project. In samenwerking met omwonenden worden de plannen zorgvuldig uitgewerkt, waarbij de gemeenschap actief betrokken wordt bij het vormgeven van hun nieuwe omgeving.

Het project start nadat de huidige huurovereenkomst met Libéma afloopt op 1 januari 2024. Dit geeft de stad een kans om een dynamische en duurzame wijk te ontwikkelen die zowel de hedendaagse als toekomstige behoeften van haar bewoners zal dienen. De Nieuwe Veemarkt wordt een voorbeeld van modern stedelijk wonen met een sterke nadruk op duurzaamheid en gemeenschapszin.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek