HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Nieuw & duurzaam distributiecentrum op 160 duizend m2 grond
Home Oplossingen Projectenoverzicht Nieuw & duurzaam distributiecentrum op 160 duizend m2 grond

Nieuw & duurzaam distributiecentrum op 160 duizend m2 grond

Lidl bouwt sinds het derde kwartaal van 2020 aan een nieuw en duurzaam distributiecentrum in Almere. Dit doet zij op 160 duizend vierkante meter, waarvan het gebouw 55.000 vierkante meter beslaat. Op 23 september 2020 werd hier het startsein voor gegeven.

BREEAM

BREEAM-NL is de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Het staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Met deze methode kunnen projecten worden beoordeeld op integrale duurzaamheid.

Met de bouw bereikt de supermarktketen in 2021 een nieuwe mijlpaal door een oppervlakte van 100.000 M2 aan zonnepanelen geïnstalleerd te hebben op haar gebouwen. Verder worden nieuwe filialen standaard met energielabel A++++ opgeleverd.

300+ nieuwe banen

Eind september 2020 is de bouw van het nieuwe dc van start gegaan en in 2022 moet het operationeel zijn. Dan zullen de filialen in Noord-Holland, Flevoland en een deel van Utrecht vanuit Almere worden bevoorraad.

Het nieuwe distributiecentrum gaat tussen de 300 tot 350 banen opleveren. En dat is nog exclusief betrokken partijen zoals Velox die het complex helpen bouwen en er installaties in installeren.

Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op. Bekijk hier alle projectartikelen

Vraag informatie op over het project

Nieuw & duurzaam distributiecentrum op 160 duizend m2 grond

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Meer projecten

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Sergio Lie Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Sergio Lie