HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Nelson
Home Oplossingen Projectenoverzicht Nelson

Nelson

Amsterdam 55 mio 46.000 m2 Q4 2023 - Q4 2026
In de levendige omgeving rondom het Bijlmersportcentrum (BSC) zal het ambitieuze bouwproject 'Nelson' worden gerealiseerd. Dit project omvat de bouw van in totaal 440 appartementen, bestaande uit 266 huurappartementen en 174 koopappartementen.
Het doel van 'Nelson' is om een diverse en inclusieve gemeenschap te creëren, waarin verschillende huur- en koopopties beschikbaar zijn. Een belangrijk aspect van dit project is het bieden van betaalbare woonruimte voor medewerkers in de zorg en het onderwijs. Ongeveer 38% van de appartementen zal specifiek worden verhuurd aan professionals uit deze sectoren.

Naast de appartementen zal het plan 'Nelson' ook ruimte bieden voor maatschappelijke en commerciële voorzieningen. Met een totale oppervlakte van 1900 m2 zullen deze faciliteiten een bruisende en levendige sfeer creëren in de omgeving van het Bijlmersportcentrum.

Het project is strategisch gelegen tussen het Anton de Komplein en de Troepiaalsingel, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot diverse voorzieningen, openbaar vervoer en recreatieve activiteiten.

'Nelson' is gericht op het bevorderen van een gevoel van gemeenschap en het bieden van een hoogwaardige woonomgeving. Met een mix van huur- en koopappartementen en de nadruk op betaalbaarheid en toegankelijkheid, belooft dit project een belangrijke bijdrage te leveren aan het creëren van een levendige en inclusieve buurt.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld