HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Montessori Lyceum Amsterdam
Home Oplossingen Projectenoverzicht Montessori Lyceum Amsterdam

Montessori Lyceum Amsterdam

Amsterdam 22,5 mio 5.000 m2 Q3 2023 - Q2 2025
Op het Zeeburgereiland in de Sluisbuurt zal het Montessori Lyceum Amsterdam worden gebouwd, inclusief een fietsenstalling. Het ontwerp van de school is gebaseerd op een capaciteit van 700 leerlingen, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 1100 leerlingen.
Het Montessori Lyceum Amsterdam biedt een eigentijdse onderwijsomgeving waarbij de principes van het Montessori-onderwijs worden toegepast. De school zal ruimte bieden aan verschillende vakgebieden en faciliteiten om het leren en de ontwikkeling van de leerlingen te ondersteunen.

Naast de school zal er ook een ruime fietsenstalling worden gerealiseerd. Dit is van belang gezien het belang van duurzaam vervoer en de populariteit van fietsen onder de leerlingen.

Het Zeeburgereiland, gelegen aan het Blijkmeer, biedt een aantrekkelijke locatie voor de bouw van het Montessori Lyceum Amsterdam. De omgeving biedt mogelijkheden voor recreatie en heeft een gunstige ligging ten opzichte van andere delen van de stad.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Engineers Installatietechniek
Nino Klieverik