HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Micro City The Future
Home Oplossingen Projectenoverzicht Micro City The Future

Micro City The Future

Alkmaar 57 mio 35.000 Q1 2024 - Q4 2026
Op een strategische locatie naast het NS Station wordt het ambitieuze project 'Micro City: The Future' gerealiseerd. Dit omvat de constructie van ongeveer 360 eigentijdse koopappartementen die beantwoorden aan de moderne woonbehoeften. Tevens worden er ruime kantoorfaciliteiten van maar liefst 8500 m2 geïntegreerd, waardoor het project een dynamische werk- en leefomgeving wordt.
De toekomstgerichte aanpak van 'Micro City: The Future' gaat verder dan enkel wonen en werken. Het omvat ook een scala aan voorzieningen die de levenskwaliteit en gemak vergroten. Een uitnodigend restaurant en een levendige bar bieden de bewoners en werknemers een gevarieerde culinaire ervaring, terwijl een fitness- en wellnessruimte bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Deze ambitieuze visie wordt ondersteund door een doordachte infrastructuur, waaronder een ruime parkeergarage die het gemak van de bewoners en bezoekers bevordert. De locatie, voorheen een distributiecentrum van Post NL, wordt getransformeerd tot een levendige microstad waarin wonen, werken en ontspannen naadloos samenkomen.

Het 'Micro City: The Future' project vormt daarmee niet alleen een innovatieve woon- en werkomgeving, maar ook een voorbeeld van stedelijke transformatie die inspeelt op moderne behoeften en een duurzame toekomst.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld