HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Lightyards (Lichthoven fase I, C & D)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Lightyards (Lichthoven fase I, C & D)

Lightyards (Lichthoven fase I, C & D)

Eindhoven 250 mio 250.000 m2 Q2 2024 - Q2 2026
In eindhoven zullen binnenkort twee opvallende woontorens verrijzen, namelijk Toren C genaamd 'Highlight' en Toren D genaamd 'Lumen'. Deze moderne bouwprojecten zullen een nieuwe dimensie toevoegen aan de omgeving en bieden een scala aan woningopties en voorzieningen.
Toren C, ook wel bekend als 'Highlight', zal een hoogte van 75 meter bereiken en zal naar verwachting ongeveer 190 huurappartementen omvatten. Deze toren zal een ware blikvanger zijn en biedt bewoners een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Toren D, genaamd 'Lumen', zal met een hoogte van 30 meter iets kleiner zijn dan zijn tegenhanger, maar niet minder indrukwekkend. Deze toren zal ongeveer 50 koopappartementen huisvesten, waardoor een gevarieerd woonaanbod ontstaat.

Beide torens zullen worden uitgerust met commerciële ruimten op de begane grond, waardoor er ruimte is voor diverse ondernemingen en diensten. Bovendien zal er een verdiepte parkeergarage worden gerealiseerd, waardoor bewoners gemakkelijk en veilig hun voertuigen kunnen parkeren.

Met deze bouwprojecten wordt gestreefd naar een harmonieuze combinatie van wonen en commerciële activiteiten. De woontorens zullen niet alleen een modern en eigentijds architectonisch ontwerp hebben, maar ook hoogwaardige voorzieningen bieden die bijdragen aan het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw