HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Levels
Home Oplossingen Projectenoverzicht Levels

Levels

Den Haag 70 mio 35.000 Q1 2024 - Q2 2027
In het bruisende Moerwijk-Oost staat het project genaamd 'Levels' op de planning. Op de locatie van de voormalige brandweerkazerne worden diverse nieuwe gebouwen gerealiseerd, die een mix van functionaliteiten en voorzieningen zullen bieden.
Het project omvat de bouw van 548 huurappartementen, die zullen worden verdeeld tussen de vrije sector huur en sociale huur. Deze diverse woningtypes zullen aan de behoeften van verschillende bewoners tegemoetkomen en bijdragen aan een gevarieerde gemeenschap. Daarnaast wordt er een parkeergarage gerealiseerd om de mobiliteit en bereikbaarheid te bevorderen.
Met het oog op een levendige en aantrekkelijke leefomgeving zullen er ook commerciële ruimten en horecagelegenheden worden gerealiseerd. Deze bieden kansen voor lokale ondernemers en creëren een gezellige sfeer voor bewoners en bezoekers. Het project 'Levels' streeft ernaar om een bruisende plek te worden waar mensen kunnen wonen, werken en ontspannen.

Het herontwikkelen van de voormalige brandweerkazerne tot een modern woongebied markeert een nieuwe fase in de ontwikkeling van Moerwijk-Oost. 'Levels' belichaamt het streven naar een hoogwaardige leefomgeving, waarin verschillende functies harmonieus samenkomen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld