HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Super duurzame kantoorruimten en productiehal voor Farming innovator
Home Oplossingen Projectenoverzicht Super duurzame kantoorruimten en productiehal voor Farming innovator

Super duurzame kantoorruimten en productiehal voor Farming innovator

Een kleine 30 duizend vierkante meter aan kantoorruimten en een productiehal in Maassluis met het hoogst haalbare Breaam-certificaat. Dat is wat aannemer Dura Vermeer op dit moment voor opdrachtgever en farming innovator Lely aan het realiseren is.

De ontwikkeling van de bouwwerkzaamheden

2014 was het jaar waarin de Lely Campus werd geopend. Hier zijn het hoofdkantoor en de fabriek gevestigd. Na de verkoop van de grasland activiteiten in 2017, richt Lely zich volledig op de ontwikkeling van robots voor de melkveehouderij, zoals melkrobots, voeraanschuivers en big data voor het verzamelen en verwerken van informatie voor de boer om zijn bedrijf te kunnen runnen.

Daarna, in juni 2019, startte de sloop van de oude fabriekshallen. Na het saneren van de grond en het bouwrijp maken, is in juli 2020 gestart met de heiwerkzaamheden en ging de duizendste heipaal op 8 september 2020 de grond in. De heiwerkzaamheden gingen daarna nog door tot eind oktober van dat jaar. De oplevering van de nieuwbouw Lely Campus fase 2 is gepland in het eerste kwartaal van 2022.

Een deel van de 1000 medewerkers van Lely zullen zich gaan huisvesten in het gebouw, van waar duizenden producten per jaar geëxporteerd zullen worden naar melkveehouders wereldwijd.

Ook bijdragen aan zo'n project?

Meerdere langdurige partners zijn betrokken bij dit bouwproject. Naast hoofdaannemer Dura Vermeer verzorgt Coverse Architects het ontwerp en heeft via Velox een Engineer E bijgedragen aan de elektrotechnische installaties.

Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op. Bekijk hier alle projectartikelen

Vraag informatie op over het project

Super duurzame kantoorruimten en productiehal voor Farming innovator

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld