HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Leidsche Werf
Home Oplossingen Projectenoverzicht Leidsche Werf

Leidsche Werf

Utrecht 46 mio 24.500 m2 Q3 2024 - Q2 2026
In het bruisende centrum van Leidsche Rijn staat een opwindend bouwproject op stapel genaamd 'Leidsche Werf'. Dit project omvat de constructie van een state-of-the-art high tech kantoorpand, gecombineerd met een prachtig Marriot hotel bestaande uit 244 kamers. De locatie is ideaal, aangezien het pand zich direct naast het station bevindt, op het Brusselplein en de Parijsboulevard.
Het 'Leidsche Werf'-project wordt gekenmerkt door duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en heeft zelfs het prestigieuze BREEAM-certificaat ontvangen. Dit betekent dat het gebouw voldoet aan strenge duurzaamheidsstandaarden, waaronder energie-efficiëntie, waterbeheer, materiaalgebruik en gezondheid en welzijn van de gebruikers.

Het high tech kantoorpand in 'Leidsche Werf' wordt ontworpen met de nieuwste technologische snufjes en innovaties in gedachten. Het zal een inspirerende werkomgeving bieden met moderne voorzieningen en een flexibele indeling, zodat bedrijven optimaal kunnen profiteren van de moderne manier van werken.

Het Marriot hotel in hetzelfde complex zal een luxe en comfortabel verblijf bieden aan zowel zakelijke als leisure gasten. Met 244 goed uitgeruste kamers en hoogwaardige faciliteiten zal het hotel tegemoetkomen aan de behoeften en wensen van diverse reizigers.

Met de bouw van het high tech kantoorpand 'Leidsche Werf' en het Marriot hotel met 244 kamers wordt een nieuwe mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van het centrum van Leidsche Rijn. Het project combineert duurzaamheid, technologie en luxe om een levendige en moderne omgeving te creëren waar zowel werken als verblijven een unieke ervaring zullen zijn.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen