HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Kruisvaartkade Blokken S1 en A2
Home Oplossingen Projectenoverzicht Kruisvaartkade Blokken S1 en A2

Kruisvaartkade Blokken S1 en A2

Utrecht 60 mio 70.000 m2 Q3 2024 - Q1 2028
Dicht bij de binnenstad van Utrecht transformeert het voormalig EKP-terrein en de locatie van skatepark The Yard in de levendige stadswijk Kruisvaartkade. Geselecteerde architecten hebben 600 nieuwbouwwoningen over 6 bouwblokken ontworpen. Deze mix van sociale, middeldure huurwoningen en grondgebonden koopwoningen biedt voor elk wat wils. De bouw van blokken S1 en A2 zal als eerste worden uitgevoerd.
De architectuur varieert van industriële, stoere appartementsgebouwen aan de spoorzijde tot grondgebonden woningen aan de Kruisvaartzijde, die naadloos aansluiten op de Dichterswijk. Elke bouwblok bevat een centrale binnentuin, en daktuinen verrijken de daken.

Kruisvaartkade staat in het teken van groen, gezond en duurzaam wonen. Met het omliggende Ringpark, dat een groene route door de wijk vormt, en diverse duurzaamheidsinitiatieven zoals aandacht voor geluid, trillingen, en fijnstofbeheersing, is Kruisvaartkade een blik op de toekomst van stedelijk leven.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek
Tim Hansen