HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Kop van Wagenweg
Home Oplossingen Projectenoverzicht Kop van Wagenweg

Kop van Wagenweg

Purmerend 68 mio 48.000 m2 Q2 2024 - Q2 2027
In een strategische stadslocatie, tussen de Albert Heijn en het Pop en Cultuurpodium P3 aan de Burgemeester D. Kooimanweg, verrijst het innovatieve project 'Kop van Wagenweg'. Dit omvat de constructie van in totaal 489 appartementen, met een evenwichtige mix die diverse woonbehoeften vervult.
Met de ambitie om een inclusieve gemeenschap te creëren, omvat het plan 'Kop van Wagenweg' een diverse woningverdeling. Hierbij wordt 30% van de appartementen toegewezen aan sociale woningen, terwijl nog eens 30% middeldure huurwoningen en koopwoningen betreft. De overige 40% biedt de vrijheid voor persoonlijke invulling en past zo naadloos bij de diverse behoeften van bewoners.

Het project beperkt zich echter niet enkel tot wonen. Het omvat ook een scala aan maatschappelijke en commerciële voorzieningen die de levenskwaliteit verrijken. Deze voorzieningen worden op een doordachte manier geïntegreerd, wat resulteert in een bruisende en harmonieuze leefomgeving.

De 'Kop van Wagenweg' vertegenwoordigt daarmee niet alleen de evolutie van stedelijk wonen, maar ook de visie op een geïntegreerde leefomgeving die voldoet aan diverse behoeften en bijdraagt aan de vitaliteit van de gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen