HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Kappa & Omega
Home Oplossingen Projectenoverzicht Kappa & Omega

Kappa & Omega

Leiden 50 mio 22500 m2 Q3 2024 - Q2 2027
Aan de Lammenschansweg wordt een wooncomplex gerealiseerd dat uit twee bouwdelen bestaat, op een voormalig parkeerterrein en een aangrenzend terrein. Het project omvat twee fysiek verbonden gebouwen die samen 275 duurzame appartementen huisvesten, voorzien van een gezamenlijke parkeergarage en een groene binnentuin met een waterberging-systeem. Alle appartementen zijn ontworpen door dezelfde architect, bekend om zijn grote stedelijke projecten, en vormen architectonisch een geheel.
Het eerste deel van het complex bevat 114 appartementen, variërend van middelgrote koopappartementen tot kleinere huurunits, inclusief commerciële ruimtes langs de hoofdstraat. Het tweede deel biedt 540 m² commerciële en maatschappelijke ruimte en 161 huurwoningen verdeeld over diverse huurklassen.

Dit ontwikkelingsproject draagt bij aan de stedelijke revitalisering van de Lammenschansdriehoek, met een focus op leefbaarheid, groen en watermanagement. Samen vormen deze gebouwen een belangrijk deel van de nieuwe stadsrand, perfect afgestemd op de stedelijke uitstraling van het gebied.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek
Cas van Kuilenburg