HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Kantoorgebouw ANWB
Home Oplossingen Projectenoverzicht Kantoorgebouw ANWB

Kantoorgebouw ANWB

Den Haag 35 mio 25.000 m2 Q2 2024 - Q4 2026
Ontdek het toekomstige kantoorgebouw van de ANWB, een indrukwekkende toevoeging aan het skyline van het Central Innovation District. Dit gebouw, gepland op de locatie van het voormalige conservatorium aan de Juliana van Stolberglaan, belooft een moderne en duurzame werkplek te worden met zijn hoogte van circa 75 meter.
Het project omvat niet alleen het kantoorgebouw, maar ook een tweelaagse parkeergarage, wat de toegankelijkheid en het gemak voor de gebruikers en bezoekers van het gebouw aanzienlijk zal vergroten. Deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door een focus op duurzaamheid en welzijn, zoals blijkt uit de streefdoelen van een BREEAM Excellent en WELL Gold certificering. Dit illustreert de toewijding aan milieuvriendelijk bouwen en het creëren van een gezonde en stimulerende werkomgeving.

De keuze voor deze locatie, in het hart van het Central Innovation District, onderstreept de ambitie van de ANWB om zich te vestigen in een dynamische en vooruitstrevende omgeving. Het nieuwe kantoorgebouw zal niet alleen een fysieke werkplek zijn, maar ook een symbool van innovatie en vooruitgang.

Met dit project zet de ANWB een belangrijke stap in de ontwikkeling van haar toekomstige werkplekstrategie. Het gebouw belooft een baken van moderniteit en duurzaamheid te worden, en zal ongetwijfeld bijdragen aan de levendigheid en de groei van het Central Innovation District.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik