HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Jonas’ op IJburg: Boegbeeld van bewust en duurzaam wonen
Home Oplossingen Projectenoverzicht Jonas’ op IJburg: Boegbeeld van bewust en duurzaam wonen

Jonas’ op IJburg: Boegbeeld van bewust en duurzaam wonen

Nieuwbouwproject Jonas’ combineert duurzaamheid en bewust wonen met de uitstekende service en gastvrijheid van een hotel. In dit stoere gebouw is ruimte voor fijn wonen, werken én recreëren. Met een BREEAM-outstanding certificaat is Jonas’ bovendien het toonbeeld van de nieuwe manier van wonen. De verwachte oplevering van dit wooncomplex is in 2022.

Vernieuwend woonconcept met duurzaamheid op de eerste plek

Jonas’ kent het hoogst haalbare BREEAM-outstanding duurzaamheidscertificaat en is daarmee koploper in de wereld van vernieuwende, duurzame wooncepten. De belangrijkste pijlers voor Jonas’ zijn dan ook duurzaam materiaalgebruik, energie-efficiënte installatie ontwerpen en het creëren van een gezonde woonomgeving. Er wordt rekening gehouden met het Nederlandse windklimaat en er komt een houten rots aan de voorkant van het gebouw te staan, om zo wind op te vangen. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Amvest en is ontworpen door Orange Architecten.

Wil je ook helpen om project Jonas’ te realiseren?

Velox is bij dit project betrokken en zet bouwprofessionals in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project Jonas’ of een vergelijkbaar project? Bekijk dan hier onze vacatures, stuur een open inschrijving in of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

Jonas’ op IJburg: Boegbeeld van bewust en duurzaam wonen

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren Marketing & Communicatie
Romée van Klaveren