HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Jaagpad
Home Oplossingen Projectenoverzicht Jaagpad

Jaagpad

Alkmaar 65 mio 36.000 m2 Q1 2021 - Q2 2026
Langs de Schermerweg wordt het 'Jaagpad' project gerealiseerd, bestaande uit de bouw van in totaal 411 appartementen. De verdeling tussen huur- en koopwoningen wordt nog nader bepaald. Het project omvat tevens de aanleg van een parkeergarage om de parkeervoorzieningen te optimaliseren.

De bouw van het 'Jaagpad' project zal plaatsvinden in twee afzonderlijke fases. Fase 1A zal bestaan uit de constructie van 183 appartementen en een 2-laagse parkeergarage. Deze fase staat gepland voor oplevering in juli 2023, wat een nieuwe woonmogelijkheid zal bieden voor aspirant-bewoners. Direct na voltooiing van fase 1A staat fase 1B gepland om te starten in september 2023. Deze fase zal de bouw omvatten van nog eens 228 appartementen, samen met de bijbehorende parkeergarage.

Het 'Jaagpad' project is een opwindende toevoeging aan de woonomgeving langs de Schermerweg. Met de realisatie van verschillende woonopties en een doordachte aanpak van de bouw in afzonderlijke fases, wordt verwacht dat het project zal bijdragen aan het verbeteren van het woonaanbod in de omgeving en tegemoet zal komen aan de behoeften van diverse huishoudens.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen