HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Ivoordreef
Home Oplossingen Projectenoverzicht Ivoordreef

Ivoordreef

Utrecht 42 mio 21.000 m2 Q4 2023 - Q4 2025
Het project Ivoordreef is een nieuwbouwproject in de stad Utrecht, dat naar verwachting in juni 2025 wordt opgeleverd. Het project wordt uitgevoerd door vastgoedontwikkelaar AMVEST in samenwerking met de gemeente Utrecht.

Het project omvat de bouw van ongeveer 400 woningen, waaronder appartementen en eengezinswoningen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en leefbaarheid. Zo worden de woningen voorzien van duurzame materialen en energiebesparende technologieën, zoals zonnepanelen en een efficiënt verwarmingssysteem. Daarnaast wordt er ruimte geboden voor groenvoorzieningen en worden er diverse faciliteiten geboden die gericht zijn op het verbeteren van de leefbaarheid van de wijk.

Het project is gericht op het creëren van een duurzame en leefbare woonwijk, waarbij kwaliteit en comfort centraal staan. Door de centrale ligging in Utrecht, biedt de Ivoordreef ook nog eens een ideale locatie voor mensen die zich willen vestigen in de stad.

Het Ivoordreef project is een belangrijke ontwikkeling voor Utrecht en draagt bij aan de ambitie om een van de meest duurzame en leefbare steden van Nederland te worden. Met dit project zet Utrecht een belangrijke stap op het gebied van duurzaam wonen en leefbaarheid.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld