VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Oplossingen Projectenoverzicht Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Scheveningen heeft een nieuwe blikvanger gekregen aan het einde van haar boulevard met een wel heel bijzonder ontwerp. Het hotel, dat de entree van de haven markeert, heeft 226 kamers die zo’n 11.000 vierkante meter BVO groot zijn. Naast een dakterras heeft de bovenste verdieping ook een wellness met binnenzwembad. Daarnaast heeft het hotel vergaderzalen, en op de begane grond een restaurant met terras en een bar. Meer weten? Lees snel verder!

Na het bereiken van de bouwhoogte is er begonnen aan de werkzaamheden aan de gevel. Deze 6.000 vierkante meter aan aluminium vliesgevels wordt verzorgd door Alkondor. Alle werkzaamheden zijn in het vierde kwartaal van 2020 afgerond. Het hotel is in november 2020 opgeleverd.

Het Noordelijke Havenhoofd

VolkerWessels Vastgoed is niet alleen de opdrachtgever van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, maar herontwikkelt het hele Noordelijke Havenhoofd om ruimte te maken voor de aanwezige visverwerkende bedrijven. De totale ontwikkeling omvat zo’n 85.000 vierkante meter bruto vloeroppervlakte en een herinrichting van het openbaar gebied.

Wil jij ook werken op toonaangevende projecten zoals deze? Bekijk dan eens onze vacatures!

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld