HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
IBM kantoor - Think District
Home Oplossingen Projectenoverzicht IBM kantoor - Think District

IBM kantoor - Think District

Amsterdam 175 mio 195.000 m2 Q2 2024 - Q4 2027
In het hart van Amsterdam's Riekerpolder wordt binnen het nieuwe Think District het IBM-kantoor ontwikkeld, een project dat zich onderscheidt als een dynamische ontmoetingsplek. Het is ontworpen om kennisuitwisseling en innovatie te stimuleren, waarbij het ruime en licht gevulde atrium het groene, kloppende hart vormt. Dit atrium dient als een levendige social-hub, compleet met faciliteiten die samenwerking en co-creatie bevorderen.
Bezoekers en medewerkers van IBM kunnen gebruik maken van diverse voorzieningen zoals een executive meeting center, een moderne koffiebar, een volledig uitgerust restaurant, en een lecture hall. Daarnaast zijn er uitgebreide wellness-faciliteiten beschikbaar, zoals een gym, en speciale ruimtes voor yoga en meditatie. Deze collectieve ruimtes zijn ontworpen om niet alleen te functioneren als werkplekken, maar ook als plekken waar welzijn en gezond leven worden gestimuleerd.

Het kantoor en de naastgelegen groene ruimtes van het stadspark zorgen voor een naadloze integratie van werk en natuur, waardoor het gehele complex een toonbeeld van duurzaamheid en innovatie is. Dit project is niet slechts een ontwikkeling van een werkplek; het is een vooruitstrevende gemeenschap die erop gericht is om het welzijn van alle gebruikers te bevorderen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek