HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
HUB50 in Utrecht: waar samenwerken, duurzaamheid en innovatie samenkomen

HUB50 in Utrecht: waar samenwerken, duurzaamheid en innovatie samenkomen

In Utrecht is de politie sinds 16 april 2021 eigenaar van het bedrijfsgebouw VDL50. Met de aankoop van dit 16.500 m2 grote pand komen samenwerken, duurzaamheid en innovatie samen. Naar verwachting is de VDL50 begin 2023 klaar voor gebruik.
OVER HET PROJECT

De aankoop van dit pand is een stap in de goede richting voor de politie. Zij houden zich bezig met het toekomst bestendig maken zowel functioneel, kwalitatief als financieel. De huidige huisvesting zijn vaak oude en duur waardoor de aankoop van de VDL50 niet meer dan logisch is.

In het nieuwe pand zullen verscheidene grote gebruikersgroepen binnen de politie plaatsnemen. Het bedrijfsgebouw is reeds voorzien van flexibele werkplekken en faciliteiten. Hierdoor kunnen politiemedewerkers makkelijk naar dit pand reizen om hier te vergaderen, samen te werken of elkaar te ontmoeten. De politie beheert hiermee betere samenwerkings- en ontmoetingsfaciliteiten.

De belangrijkste pijlers met aankoop van dit pand zijn duurzaamheid en innovatie. Aan duurzaamheid kan dit bedrijfsgebouw goed bijdragen want dit pand heeft een energie label A en het kan energieneutraal gemaakt worden. Hierdoor kunnen innovatieve en nieuwe ontwikkelingen goed ingezet worden.

Ook bijdragen aan een project als deze?

Velox is bij dit project betrokken door de bijdrage van een Engineer die op het project werkzaam is. Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Wil jij bijdragen aan dit project?

Wij zijn constant in gesprek met de partners van dit project en monitoren nauwkeurig welke functies er beschikbaar komen. WIl je graag bijdragen aan dit project? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld