HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Hotel Port City Hub
Home Oplossingen Projectenoverzicht Hotel Port City Hub

Hotel Port City Hub

Amsterdam 45 mio 42.000 m2 Q2 2024 - Q2 2026
Welkom bij 'Port City Hub', een indrukwekkend nieuw project in het 'Alfa Driehoek' gebied van Amsterdam, dat het grootste gasloze hotel van Nederland gaat huisvesten.
Dit toonaangevende project, gelegen aan de Kabelweg, omvat de bouw van een Marriott hotel van circa 70 meter hoog met in totaal 599 kamers, verspreid over twee torens.

Het Harbour City Hotel, als onderdeel van 'Port City Hub', vertegenwoordigt een uniek hotelconcept bestaande uit drie verschillende Marriott Brands: Courtyard by Marriott, Element by Westin en Le Méridien. Dit biedt een diversiteit aan verblijfsopties, elk met een hoog kwaliteits- en serviceniveau.

De faciliteiten van het hotel zijn ontworpen met oog voor de moderne reiziger. Naast de comfortabele kamers biedt het complex een restaurant, vergaderruimtes, keukens, een fitnessruimte en lobby’s. Deze zijn allemaal gesitueerd op een podiumbasis, die het hart van het hotel vormt. Bovenop dit podium rijzen twee torens: de ene, met 400 kamers en inclusief een skybar en executive lounge, bereikt een hoogte van ongeveer 70 meter, terwijl de tweede toren, bestemd voor extended stay met 200 kamers, een hoogte van ongeveer 40 meter zal hebben.

Een drie-laagse parkeergarage op het eigen terrein zorgt voor de nodige parkeerfaciliteiten. Met een totale oppervlakte van 42.000 m2, belooft 'Port City Hub' een markant nieuw herkenningspunt te worden in Amsterdam, dat de verbinding tussen haven en stad symboliseert.

Dit project staat niet alleen voor de groei en ontwikkeling van de hotelindustrie in Nederland, maar ook voor duurzaamheid en innovatie. Het 'Port City Hub' Marriott hotel zal een voorbeeld zijn van hoe moderne architectuur, luxe en milieubewustzijn samen kunnen gaan in de dynamische omgeving van Amsterdam.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik