HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Hondsrugspark, deelgebied &Amsterdam, fase I
Home Oplossingen Projectenoverzicht Hondsrugspark, deelgebied &Amsterdam, fase I

Hondsrugspark, deelgebied &Amsterdam, fase I

Amsterdam 86 mio 40.000 m2 Q3 2024 - Q3 2027
In het plan 'Hondsrugpark', deelgebied &Amsterdam, fase I, worden woongebouwen gerealiseerd op de locatie Hettenheuvelweg 12, 14 en 16, evenals de Hallasteeg. Deze gebouwen zullen in totaal 561 huurwoningen omvatten, waaronder studio's, duplexwoningen en appartementen. Daarnaast wordt er ruimte gecreëerd voor commerciële voorzieningen van 1000 m2, waaronder horecagelegenheden.
Het project omvat ook de ontwikkeling van een ondergrondse parkeergarage, die zich bevindt in de plint van de woongebouwen. Deze parkeergarage biedt voldoende ruimte om aan de parkeerbehoeften van de bewoners te voldoen.

Met de realisatie van deze woongebouwen, commerciële voorzieningen en parkeermogelijkheden wordt het plan 'Hondsrugpark' een levendig en veelzijdig deelgebied binnen &Amsterdam. Het biedt een diversiteit aan huurwoningen, variërend van compacte studio's tot ruime duplexwoningen en appartementen.
Daarnaast zullen de commerciële voorzieningen en horecagelegenheden bijdragen aan de levendigheid en het gemak van de woonomgeving. De ondergrondse parkeergarage zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en draagt bij aan het verminderen van parkeerdruk in het gebied.
Het project 'Hondsrugpark', fase I, creëert een aantrekkelijke en gevarieerde woonomgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok