HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Hollandse Meesters
Home Oplossingen Projectenoverzicht Hollandse Meesters

Hollandse Meesters

Amstelveen 35 mio 37.000 m2 Q2 2024 - Q2 2027
Ontdek Hollandse Meesters in Amstelveen: een unieke combinatie van 135 koop- en 175 huurappartementen, ontworpen met welzijn als kern. Dit project belichaamt onze toewijding aan 'Design for Wellbeing', waarbij elke keuze bijdraagt aan een gezond en actief leven voor zijn bewoners.
Gelegen in het hart van Amstelveen, biedt Hollandse Meesters een duurzame leefomgeving met een artistieke flair, verdeeld over een basis van zes woonlagen met daarboven twee opvallende torens. Deze meesterlijk groene woonplek nodigt iedereen uit om het beste uit zichzelf te halen, met ruimte voor werk, ontmoeting en ontspanning in een verfijnd ontwerp dat kunst en natuur verenigt. Welkom thuis in Hollandse Meesters, waar elk aspect van het gebouw gericht is op het bevorderen van een vitaal leven.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw