HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Het Waterfront
Home Oplossingen Projectenoverzicht Het Waterfront

Het Waterfront

Spijkenisse 65.5 mio 20000 m2 Q3 2024 - Q3 2026
Aan de oevers van de Oude Maas in Spijkenisse ontstaat Het Waterfront, een indrukwekkend nieuw deel van de woonwijk De Elementen. Dit project kenmerkt zich door zes spectaculaire woontorens met een totaal van 750 appartementen. De architectuur van de torens, die variëren in hoogte en uitstraling, vormt samen een imposant geheel direct aan het water.
Tussen de torens en de rivier wordt een groen park aangelegd. Dit park biedt bewoners een heerlijke plek om te wandelen, zonnen, en van het uitzicht te genieten, terwijl het tevens een fijne speelruimte voor kinderen biedt.

De appartementen in de eerste twee fasen, genaamd Baltimore en Boston, zijn momenteel in voorbereiding. De verkoop van de eerste koopappartementen start deze zomer, en de bouw is gepland om dit najaar te beginnen.

Het Waterfront belooft een dynamische toevoeging te zijn aan Spijkenisse, perfect voor diegenen die modern wonen aan het water waarderen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok