HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Het Nieuwe Noord: 11 woonblokken
Home Oplossingen Projectenoverzicht Het Nieuwe Noord: 11 woonblokken

Het Nieuwe Noord: 11 woonblokken

Hoofddorp 76 mio 60.000 m2 Q3 2024 - Q3 2027
Op de locatie van voormalige bedrijfspanden en kantoren zal het ambitieuze project 'Het Nieuwe Noord' worden gerealiseerd. Hierbij worden 11 woonblokken gebouwd, bestaande uit ongeveer 585 huurappartementen. Dit project is bedoeld om een nieuwe en levendige woonwijk te creëren op de plek waar voorheen commerciële gebouwen stonden.
Met de sloop van de bestaande panden wordt plaats gemaakt voor moderne en comfortabele huurappartementen die voldoen aan de huidige woonstandaarden. Deze nieuwe woonblokken zullen een gevarieerd aanbod aan appartementen bieden, waardoor er voor diverse huishoudens geschikte woningen beschikbaar zullen zijn.

Het doel van het project 'Het Nieuwe Noord' is om een aantrekkelijke woonomgeving te creëren, waar bewoners kunnen genieten van een prettige leefomgeving met alle benodigde voorzieningen in de nabijheid. Het project zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en versterking van het gebied rondom Weg Om de Noord.

Met dit initiatief wordt beoogd om een duurzame en eigentijdse woonwijk te realiseren, waar mensen met plezier kunnen wonen en leven. Het project 'Het Nieuwe Noord' biedt een nieuwe start en een frisse impuls voor de buurt, en zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan de stedelijke ontwikkeling van het gebied.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld