HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Herman Gorter Complex
Home Oplossingen Projectenoverzicht Herman Gorter Complex

Herman Gorter Complex

Utrecht 80 mio 37.000 m2 Q3 2021 - Q4 2024
De transformatie van het voormalige belastingkantoor, beter bekend als het 'Herman Gorter Complex', staat in het teken van renoveren en verduurzamen. Gelegen aan de Herman Gorterstraat 5, 55 en 75, wordt dit ambitieuze project uitgevoerd met het oog op het behalen van een BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) certificering en een A++++ label voor duurzaamheid. De opdracht omvat de renovatie van drie afzonderlijke kantoorgebouwen, met als uiteindelijk doel om ze te verenigen tot één modern en toekomstbestendig rijkskantoor.
Deze renovatie is niet alleen gericht op het herstellen van het gebouw, maar ook op het vergroten van de duurzaamheid. Door innovatieve technologieën en slimme ontwerpen te integreren, wordt gestreefd naar maximale energie-efficiëntie. Het complex zal dienen als een voorbeeld van milieuvriendelijke bouwpraktijken en zal een positieve impact hebben op het milieu en de energieconsumptie verminderen.

Met dit project wordt niet alleen de fysieke structuur getransformeerd, maar ook de manier waarop duurzaamheid wordt nagestreefd in het vastgoed. Het 'Herman Gorter Complex' zal een symbool van groen en moderniteit zijn, met respect voor het verleden en de ogen gericht op een duurzame toekomst.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld