HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Dit is het hoogste hybride houten gebouw van Nederland
Home Oplossingen Projectenoverzicht Dit is het hoogste hybride houten gebouw van Nederland

Dit is het hoogste hybride houten gebouw van Nederland

Haut is een houten woontoren van 21 verdiepingen. Het is daarmee de hoogste van zijn soort in Nederland en één van de hoogste houten gebouwen ter wereld! Na 3 jaar bouwen staat de oplevering gepland in 2021.

Ook op andere fronten is HAUT een voorbeeld voor innovatieve duurzaamheid. Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen op het dak en in de gevel, een koude-bron in de bodem, sensor-gestuurde installaties met lage-temperatuur vloerverwarming- en koeling, nestkasten voor vogels en vleermuizen, laadpunten voor elektrische deelauto’s en een daktuin met regenwateropslag.

Een bijna-perfecte score op de criteria voor BREEAM-certificering

Op 8 maart 2018 won de woontoren een BREEAM Award in de categorie woningen. BREEAM is het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk ter wereld, zo behaalde de toren een score van 90,76 procent op de criteria die voor deze certificering worden gehanteerd.

Velox is bij dit project betrokken geweest, vanwege een bouwkundig Uitvoerder die hieraan heeft bijgedragen. Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Vraag informatie op over het project

Dit is het hoogste hybride houten gebouw van Nederland

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Sergio Lie Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Sergio Lie