VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Hart van Zuid
Home Oplossingen Projectenoverzicht Hart van Zuid

Hart van Zuid

Het stadscentrum van Rotterdam, Hart van Zuid, ondergaat een totale metamorfose. Het wordt omgebouwd tot hét nieuwe bruisende centrum van Rotterdam. De bouw is gestart in 2016 en zal midden 2022 eindigen. Het gebied wordt aantrekkelijker, toekomstbestendig en beter toegankelijk gemaakt voor bewoners, bezoekers en ondernemers en culturele- en maatschappelijke organisaties.

Een ander belangrijk punt van vernieuwing is het OV-knooppunt; er zal een betere en makkelijkere bus-en metroverbinding komen. Het busstation is als OV-knooppunt een overstaplocatie van bus naar het metronetwerk, de taxi of naar een andere bus. Ook zal het comfort in het openbaar vervoer verbeterd worden door herinrichting op bus- en metrostations.

BUURTSAMENWERKING
Een essentieel onderdeel van het project is het sociaal programma, zo wordt er een social return programma ingezet om vakmanschap te stimuleren. Daarnaast wordt de omgeving goed betrokken worden bij het project. Overleg met de bewoners van Hart van Zuid zorgt voor inbreng van verschillende meningen, wat kan leiden tot een verbeterde omgeving. Deze buurtsamenwerking blijft gedurende de gehele uitvoering van het plan actief.

Wil jij ook werken op grote, interessante projecten zoals Hart van Zuid in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures!

Vraag informatie op over het project

Hart van Zuid

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld