HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Galaxy Tower Utrecht
Home Oplossingen Projectenoverzicht Galaxy Tower Utrecht

Galaxy Tower Utrecht

De Amrâth Galaxy Tower wordt dé nieuwe eyecatcher op het centraal gelegen Jaarbeursplein in Utrecht. De toren is onderdeel van het jaarontwikkelingsplan van het Jaarbeursplein. Het gebouw zal een nieuw luxe 4-sterren hotel gaan bevatten, wat in grote mate gaat bijdragen aan het hotelaanbod van de stad. Velox is trots onderdeel te zijn van de bouw van deze toren van maar liefst 92 meter. In dit artikel vertellen wij graag meer over dit prachtige project!
GEVELTUINEN EN ZONNEPANELEN De Galaxy Tower heeft een hoge duurzaamheidsfactor en een beperkte energievraag. Zo wordt er 1800 vierkante meter aan zonnepanelen op de daken en gevels aangelegd. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van warmte-koudeopslag in de bodem. Ook zal het gebouw driedubbel zonwerend glas krijgen en komt er een warmte terugwin-installatie. Verdeeld over het gebouw komen er geveltuinen en daken op verschillende hoogten. De geveltuinen zorgen onder andere voor de opvang en opname van het regenwater.

Wil jij ook werken aan toonaangevende projecten, zoals op Galaxy Tower, Schiphol of Paleis het Loo? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures.

Vraag informatie op over het project

Galaxy Tower Utrecht

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld