HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Fabriek Battolyser Systems
Home Oplossingen Projectenoverzicht Fabriek Battolyser Systems

Fabriek Battolyser Systems

Rotterdam 100 mio 14.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026
Op de Keileweg zal een fabriek worden gebouwd, inclusief kantoor- en laboratoriumruimtes, speciaal gericht op Battolyser Systems. Deze fabriek zal de eerste industriële productiefaciliteit voor groenewaterstof-apparatuur in Nederland huisvesten.
De locatie zal worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van geavanceerde groenewaterstof-systemen. Het doel van deze systemen is om duurzame energie op te slaan en te gebruiken als groene waterstof, wat een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie en het verminderen van de CO2-uitstoot.

De fabriek zal niet alleen dienen als productiefaciliteit, maar ook als onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Het kantoor- en laboratoriumgedeelte zal worden gebruikt voor het testen en optimaliseren van de Battolyser-systemen, evenals voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van groenewaterstof-productie.

De keuze voor de Keileweg als locatie voor deze fabriek is strategisch, gezien de gunstige ligging en de nabijheid van andere bedrijven en kennisinstellingen in de regio. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking en kennisuitwisseling, wat de innovatiekracht en groei van Battolyser Systems kan versterken.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik